Butiksstädning

Mer om butikstädning

VI utför all slags butiksstädningar. Vi har hjälpt och hjälper små, medelstora och stora butikskedjor med butikstädningar genom åren. I dag har vi ett antal butiker som vi hjälper med daglig butiksstädning. Våra butikskunder är utsprida inom branscher. Vi har kunder inom livsmedelsbutiker, fönster leverantörer och optiker. Varje kund och företag har olika förutsättningar och behov, därför anpassar vi gärna våra tjänster efter varje kundbehov.

En del kunder vill endast få hjälp med butiken medan andra behöver en helhetslösning, dvs. butik och lokalen bakom butiken (kontor, personalrum och toaletter och lager).

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med just ditt behov utan några krångligheter. Tveka inte för att ringa oss om du har några funderingar.

Vi kan dessutom erbjuda dig en prov städning!

Vi kan hjälpa ditt företag med butiksstädning i Lund, butiksstädning i Malmö, butiksstädning i Kävlinge, butiksstädning i Furulund, butiksstädning i Bjärred, butiksstädning i Hjärup, butiksstädning i Staffanstorp, butiksstädning i Helsingborg och i övriga närliggande städer runt om Skåne.