Om företaget

Mer om oss

Unitedstäd service AB har sitt säte i Hörby men har hela Skåne som arbetsplats.

Unitedstäd service AB grundades i november 2012. Innan och efter starten har företagets nyckelpersoner jobbat med olika roller inom andra stora bolag inom branschen och skaffat sig gedigen erfarenhet.

Vår idé är att vara kundnära och erbjuda högkvalitativ service med hjälp av kompententa medarbetare och god ledning. Genom detta kan vi garantera kundnöjdhet och långsiktiga samarbete med våra kunder.

Vår Ambition är att hela tiden utvecklas. Unitedstäd har genom året lagt till tjänster för att kunna erbjuda kunden ett komplett servicepaket.

Våra tjänster innefattar lokalvård och kringtjänster. Vi har varit med länge i branschen och kan lugn säga att vi kan branschen på våra fem fingrar. Det är en bland många fördelar för att kunna erbjuda en bra service.

Unitedstäd service AB lyssnar noga på kunders behov samt löser problem på ett sätt som gör alla, inklusive miljön glada.

Vi på Unitedstäd värderar personliga kontakter med våra kunder högt och satsar på att skapa långsiktiga relationer.

Unitedstäd prioriterar vi miljövänliga reningsmedel.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. De utgör företagets profil och trovärdighet. Vi ställer höga krav på våra medarbetare för att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med oss.

Därför tillämpar vi:

Nöjda kunder gör oss glada

Genom nöjda kunder och rekommendationer får vi ständigt nya kunder. Detta är det bästa beviset på att vår service och våra tjänster är uppskattade. Gå gärna in på vår referenssida eller Facebooksida och läs om vad våra kunder tycker om oss.

Varför välja Unitedstäd Service AB som service medarbetare?