Flyttstädning

Mer om flyttstädning

Visst är det skönt att låta någon annat städa upp när allt är utflyttat? Dessutom åtar ansvar för eventuella klagomål som kan uppkomma angående städning? Om ditt svar är ja på en av frågorna så har du redan tagit ett rätt beslut att leta upp oss för din flyttsstäd. Vi lämnar 10 dagars garanti på flyttstädning och åtgärder eventuella brister kostnadsfritt vid behov.

Genom åren har vi hjälpt och hjälper fortfarande många företag och privatpersoner med flyttstädning. Unitedstäd service AB utför flyttsstädning i Lund, flyttsstädning i Malmö, flyttsstädning i Kävlinge, flyttsstädning i Furulund, flyttsstädning i Bjärred, flyttsstädning i Hjärup, flyttsstädning i Staffanstorp, flyttsstädning i Helsingborg och i övriga närliggande städer runt om Skåne.

Generellt tänker vi på följande vid flyttstädning:

Dammsugning och rengöring av samtliga golv. Fönster putsas in- och utvändigt och fönsterbrädor rengörs. Rengöring av dörrar, element, garderober och skåp in- och utvändigt, hyllor, golvlister. Väggar avtorkas, tak rengörs

 

Rengöring bakom och runt spis samt ugn och ugnsplattor. Diskmaskin, frys och kylskåp rengörs in och utvändigt, kranar, handfat, skåp, lådor och bänkar rengörs. Avtorkning av fläkt och ventiler samt belysningar.

Rengörs av badkar även under eller duschkabin, golvbrunnar, handfat, toalettstol in - utvändigt, väggar rengörs, tvättmaskin och torkskåp rengörs in- och utvändigt, kranar, vattenledningar, ventiler och speglar rengörs.

Huset/lägenheten eller lokalen ska vara tomt för att underlätta städningen. Nyckel eller insläpp ska ordnas av uppdragsgivaren/kunden. Kyl och frys ska vara tomt och avstängda samt att frysen ska avfrostas. Nedmontering av fronten till Jacuzzi och återställning ska utföras av kunden.