Hemstädning

Mer om hemstädning

Vi tar hand om städningen i ert hem. Vi kommer tillsammans med dig/er överens om städdagar, tider, timmar osv.

Du kan få hemstädning både vid enstaka tillfälle och som abonnemang där du helt enkelt väljer vilken frekvens på städhjälp du/ni behöver.

I dagsläget hjälper vi kunder med hemstädning i Lund, hemstädning i Malmö, hemstädning i Kävlinge, hemstädning i Furulund, hemstädning i Bjärred, hemstädning i Hjärup, hemstädning i Staffanstorp, hemstädning i Dalby, hemstämning i Lomma och i övriga närliggande städer runt om Skåne.

I hemstädningen ingår:

Damning av lister, elkontakter, element, avtorkning eller dammsugning av möbler, avtorkning av dörrar, fönsterbrädor, lampor, luckor och fria ytor. Putsar speglar. Dammsugning av golv och mattor, fuktmoppning av samtliga golv eller enligt anvisningar beroende på golv typ.

Rengöring av diskbänk, spis, fläkt, matbord, vitvaror, avtorkning av köksluckor, handfat, kakelväggar vid spis, rengöring inuti mikrovågsugnen samt i skåp där sopbehållaren finns vid behov. Övrig städning kan utföras efter överenskommelse.

Rengöring av badkar eller duschkabin, handfat, duschväggar, toalettstol in- och utvändigt samt golv. Torkning av fläckar på badrumsskåp eller vitvaror och putsar speglar.

Att tänka på vid hemstädning Plocka undan så mycket som möjligt för att underlätta en effektiv städning. Självklar plockar vi också men det är bättre att ni gör det själva för att lätt sakerna efter städning. Vi rekommenderar att ni plockar undan kläder från golvet, leksaker och gärna disk från handfat om det går.

Vi tillhandahåller allt städmaterial inklusive rengöringsmedel. Vi använder miljömärkta produkter vilket är skonsamt för miljön, vår personal och ert hem. Vi kan använda era rengöringsmedel om så önskas, dock måste rengöringsmedlen vara miljömärkta.

Vi har en ansvarsförsäkring som täcker alla skador om något skulle inträffa under vår tjänstutförande hos er. Dessutom har vi skyldighet att rapportera till er om något går sönder eller bli skadad.