Restaurangstädning

Mer om restaurangstädning

Vi utför alla slags restaurangstädningar. Vi har hjälpt och hjälper små, medelstora och stora restauranger med underhållstädning. I dag har vi ett antal restauranger i Lund och Helsingborg som vi hjälper med daglig restaurangstädning. Våra restaurangkunder har olika utbud vilket gör att vi måste anpassa oss efter deras behov.

Vi har kunder som serverar endast frukost och lunch, en del som serverar alla tre måltider samt krogar. Varje kund och företag har olika förutsättningar och behov därför anpassar vi gärna våra tjänster efter varje kundbehov. En del restauranger vill endast få hjälp med serveringsdelen medan andra vill få hjälp med både serveringsdelen och diskning samt städning av resten av lokalen.

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med just ditt behov utan några krångligheter. Tveka inte att ringa oss om du har några funderingar.

Vi kan dessutom erbjuda dig en provstädning!

Vi kan hjälpa ditt företag med restaurangstädning i Lund, restaurangstädning i Malmö, restaurangstädning i Kävlinge, restaurangstädning i Furulund, restaurangstädning i Bjärred, restaurangstädning i Hjärup, restaurangstädning i Staffanstorp, restaurangstädning i Helsingborg och i övriga närliggande städer runt om i Skåne.