Storstädning

Vi hjälper med storstädning

Vi hjälper gärna er med storstädning i Lund, storstädning i Malmö, storstädning i Kävlinge, storstädning i Furulund, storstädning i Bjärred, storstädning i Hjärup, storstädning i Staffanstorp, storstädning i Helsingborg och i övriga närliggande städer runt om Skåne.

Unitedstäd service AB rekommenderar storstädning som ingång-/uppstartsstädning om kunden inte haft professionellt städhjälp tidigare. Dessutom mår både du och hemmet bra av en storstädning en gång om året.

Vid storstädning tänker vi på följande:

Dammtorkning av väggar, dörrar, golvlister, elkontakter, ovanpå skåp och garderober, avtorkning av skåp- och garderobsluckor, hyllor Avtorkning av möbler och dammsugning av klädda möbler Putsning av speglar och övriga glasdörrar, Dammsugning av golv och mattor, skakning av mattor om möjligt

 

Avtorkning av alla fia ytor, köksluckor, bänkar, vitvaror Rengöring av spis och ugn, kakel/vägg runt spisen, handfat, fläkt, in- och utvändigt rengöring av mikrovågsugn samt dammsugning och fuktmoppning av golv.

Avtorkning av dörrar, badrumsskåp, väggar Rengöring av handfat, kranar och vattenledningar 7 Rengöring av badkar och under eller duschkabin Rengöring av toalettstol in- och utvändigt Rengöring av eventuella vitvaror Observerar att vi gör saker utöver listan för att få en skinnade rent hem i helhet.

Vi rekommenderar att kunden plockar undan så mycket som möjligt för bästa resultat. Desto flera ytor som är tomma desto mer städning och bättre resultat. Dessutom går det bra att beställa fönsterputs vid storstädning för att den där extra skinnade rent känslan när allt är utfört.