Trappstädning

Mer om trappstädning

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att stiga in i – med löpande professionell trappstädning minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Unitedstäd service AB utför mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare runt om i Skåne. Vi vet precis hur trappstädning utförs och tar gärna hand om trappstädningen åt er!

Vi värdesätter en ”personlig” relation med våra kunder, därför får varje kund en kontaktperson man känner sig bekväm med.

Vad ingår i trappstädningen?

Kunder brukar tänka på följande vid trappstädning (se nedan), men vi är medvetna om att behoven skiljer sig. Därför skräddarsyr vi tjänsten utifrån ert behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans fram en plan för hur behovet tillfredsställs, hur mycket hjälp som önskas och frekvens.

Rengöra skrapgaller innanför entré

Sopa och fukttorka golv

Dammsuga entrématta (erfordrar tillgång till el)

Avfläka glas i entrédörr, namntavlor och anslagstavlor

Dammtorka postboxar på entréplan

Torka ledstänger och fönsterbrädor

Dammtorka brandsläckare, strömbrytare, eluttag och luckor till sopnedkast

Sopa och fukttorka golv

Fukttorka ledstång och manöverpanel

Rengöra hiss-spår

Rengöra speglar & glas i hissdörr

Sopa och fukttorka golv

Rensa silplåt i luddlåda

Dammtorka vågräta fria ytor (upp till 160 cm)

Rengöra tvättho

Tömma sopor

Trappstädning i Malmö, trappstädning i Kävlinge, trappstädning i Lund, trappstädning i Hörby, trappstädning i Eslöv, trappstädning i Burlöv, trappstädning i Bjärred, trappstädning i Hjärup, trappstädning i Staffanstorp, trappstädning i Helsingborg och i övriga närliggande städer runt om Skåne.